Arena Trade

Prishtina

Rreth Arena Trade

Arena Trade SH.P.K


Arena Trade Shpk eshte nder kompanite me te medhaja per distribuimin e produkteve ushqimore dhe pijeve importuara , dhe produkteve tjera . Kompania jone ka me shume se 15 vite eksperience ne biznesin e distribuimit ne tregun Kosovar . Ne dominojm ne tregun kosovar si ne marketa poashtu edhe ne Horeka.

Arena Trade Shpk është i përkushtuar në përdorimin burimeve te saj për të fituar pjesën e tregut te mbetur në vitet që vijnë. Ne përpiqemi te promovojm cilesin e brendeve tona me njohurit tona ne treg.. Arena Trade është krenar për arritjet e saj deri në këtë datë dhe është e gatshme për të përfituar nga sfidat e reja që do të vijnë, duke u zgjeruar dhe forcuar në horizonte të reja të biznesit tonë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Arena Trade

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
049 101 950 049 101**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina