ARM Kosova

Prishtina

Rreth ARM Kosova

Mirë se vini në ARM, dyqani juaj online i vetëm për të gjitha llojet e ngjyrave, nga ato më të rrallat që gjenden në treg!

Në ARM, ne jemi të pasionuar për t’ju ndihmuar të shprehni veten përmes ngjyrave. Nëse jeni duke kërkuar për nuanca të gjalla për t’i shtuar një larmi ngjyrash abienteve tuaja, ose nuanca delikate për të krijuar një atmosferë qetësuese në shtëpinë tuaj, ARM është këtu për ju.

Ne kemi zgjidhje për të gjithë, nga ngjyrat klasike te nuancat e theksuara dhe të ndritshme.

Por ARM është më shumë se thjesht një dyqan online. Ne jemi një komunitet entuziastësh ngjyrash që besojnë se ngjyra ka fuqinë të transformojë jetën tonë. Misioni ynë është të frymëzojmë kreativitetin dhe të promovojmë vetë-shprehjen përmes ngjyrave.

Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit, nga transporti i shpejtë dhe i besueshëm deri te këshillat dhe përkrahja e personalizuar. Qëllimi ynë është ta bëjmë përvojën tuaj të blerjeve sa më të këndshme dhe pa telashe.

Ne mezi presim t’ju ndihmojmë të zbuloni ngjyrat perfekte për të ndriçuar botën tuaj!

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga ARM Kosova

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
048 333 354 048 333**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina