Arra Bistro

Prishtina

Rreth Arra Bistro

Emri i restorantit tonë “Arra”, vjen nga fjala e bukur shqipe “Arrë”, dhe përveç tingëllimës tejet të veçantë ka dhe kuptim shumë domethënës dhe simbolik që lidhet me restorantin tonë në shumë aspekte.

Arra si bimë shquhet për fortësinë e saj, konsiderohet si një pemë e lartë, që përfaqëson qëndrueshmëri shpirtërore, që nga kohët e lashta ato kanë pasur një domethënie të veçantë, kanë simbolizuar bollëkun dhe prosperitetin, të gjitha këto vlera e virtyte të cilat mundohemi me i reflektu tek secili mysafir që na viziton.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Arra Bistro

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
044 152 060 044 152**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina