Art Konstruksion

Gjakovë

Rreth Art Konstruksion

ART Konstruksion është kompani e specializuar në ndërtimin e hapësirave banuese dhe afariste.

Qasja jonë unike për menaxhimin e projektit nga fillimi deri në përfundim siguron transparencë radikale dhe mundëson bashkëpunim të përsosur midis arkitektëve, projektuesve, klientëve dhe ekipit tonë – duke ofruar një përvojë të shkëlqyeshme tek klienti me rezultatet më të larta.

Vlerat tona kryesore fokusohen në bashkëpunimin, vëmendjen ndaj detajeve, si dhe transparencën midis nesh dhe klientëve tanë. Ne jemi gjithmonë në dispozicion dhe mbajmë një traditë të ofrimit të shërbimit dhe rezultateve më cilësore.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Art Konstruksion

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Telefoni
044 115 382 044 115**** Shfaq
Vendndodhja
Gjakovë