Artres Restaurant

Fushë Kosovë

Rreth Artres Restaurant

Ushqim cilësor dhe shije perfekte!
Ju mirëpresim!

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Artres Restaurant

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
049 456 900 049 456**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë