AS Group

Prishtina

Rreth AS Group

Kompania jonë bënë shitjen e gomave, disqev, bënë montimin dhe balancimin e gomave, drejtimin e disqeve, saldimin e disqeve, dhe ngjyrosje e tyre. As Group është përfaqsues ekskluziv i brendeve botërore të gomave si: Kinforest, Saferich, Dailyway, Uniglory.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga AS Group

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Produkt & Shërbim
Telefoni
044535141 04453**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina