AS Term

Prishtina

Rreth AS Term

AS Term shpk është kompani e formuar në vitin 2013 me seli në Prishtinë me shtrirje të aktivitetit në tërë territorin e Kosoves. Kompania AS Term ofron gamë të gjerë të produkteve cilësore nga fusha e ngrohjes qëndrore, ujësjellësit, kanalizimit, ventilimit dhe klimatizimit.

Laramania e produkteve me çmime të volitshme duke mos e neglizhuar asnjëherë kualitetin si dhe bashkëpunimi me kompani lidere rajonale dhe botërore na jep mundësinë për diferencim në tregun e brendshëm.

Çdo produkt tek ne shitet me garancion dhe asistencë teknike nga stafi I specializuar. Poashtu ofrojmë mbështetje teknike në implementimin e projekteve të mëdha. Kompania e siguron transportin e mallit për konsumatorët e saj brenda tërë territorit të Kosoves.

Misioni I kompanisë është vetëdijësimi I klientëve për efiçencen e energjisë në kuader të ngrohjes dhe ftohjes me fokus në mbrojtjen e mjedisit.

Vizioni jonë është zgjerimi i kompanisë në tregun rajonal me fokus në mbrojtjen mjedisore sipas standarteve te BE-së.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga AS Term

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Themelimi
2013
Telefoni
045 800 040 045 800**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina