Aspect Group

Prishtina

Rreth Aspect Group

Aspect Group është një firmë arkitekturore, ndërtimore, gjeodezie dhe kontabiliteti me shërbim të plotë, e dedikuar për të mbështetur klientët tanë në krijimin e strukturave që janë funksionale, të bukura dhe financiarisht të qëndrueshme. Paketa jonë gjithëpërfshirëse e shërbimeve përfshin projektimin, matjen dhe ekspertizën financiare, si dhe mbështetje të specializuar në fusha të tilla si inxhinieria strukturore dhe këshillimi i qëndrueshmërisë.

Ne jemi një ekip individësh krijues dhe që mendojnë përpara, qëllimi i të cilëve është të bëjmë realitet vizionin e secilit klient. Qasja jonë është të jemi me klientët tanë në çdo hap të rrugës, nga krijimi i planeve dhe dizajnimi i hapësirës deri te buxhetimi dhe bashkimi i gjithçkaje. Ne përpiqemi të ofrojmë hapësira të jashtëzakonshme që përputhen me objektivat e klientëve tanë dhe i përmbahen përballueshmërisë dhe afatit kohor të tyre. Le të ndihmojmë për të sjellë në jetë vizionin tuaj.

Nga dizajni i shtëpisë tek planifikimi urban, ekipi ynë i ekspertëve do të punojë me ju për të krijuar një hapësirë ​​sa funksionale dhe të bukur. Shërbimet tona përfshijnë:

  • Dizajni i shtëpisë: Ne do t’ju ndihmojmë të krijoni një shtëpi që pasqyron stilin tuaj personal dhe plotëson nevojat tuaja.
  • Dizajni i jashtëm : Ne do të përmirësojmë tërheqjen e shtëpisë tuaj me peizazhe strategjike, veçori arkitekturore dhe përfundime të jashtme.
  • Dizajni i brendshëm: Ne do të transformojmë brendësinë e shtëpisë tuaj me një plan dizajni koheziv dhe elegant që maksimizon hapësirën dhe funksionalitetin.
  • Planifikimi urban : Ne do të punojmë me ju për të krijuar një masterplan për lagjen ose komunitetin tuaj që përfshin hapësirën e gjelbër, komoditetet publike dhe parimet e dizajnit të qëndrueshëm.
  • Planifikimi hapësinor : Ne do të optimizojmë paraqitjen e hapësirës suaj për të siguruar që ajo të rrjedhë pa probleme dhe me efikasitet, me konsideratë të kujdesshme të modeleve të trafikut, nevojave për ruajtje dhe tërheqjes estetike.

Nga projektet në realitet: Bërja e vizionit tuaj realitet

Në firmën tonë, ne jemi të specializuar në ndërtimin e fasadave me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për një fasadë të ajrosur, strukturore, demit ose gjysmë strukturore, ekipi ynë ka ekspertizën dhe përvojën për të ofruar zgjidhjen më të mirë për ndërtesën tuaj.
Shërbimet tona të ndërtimit mbikëqyren nga mbikëqyrësit të cilët sigurojnë që çdo projekt të përfundojë në kohë, brenda buxhetit dhe me standardet më të larta të cilësisë. Nga fillimi në fund, ne jemi të përkushtuar për të ofruar shërbime të jashtëzakonshme dhe për të ofruar rezultatet më të mira të mundshme për klientët tanë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Aspect Group

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Arkitekturë & Inxhinieri
Telefoni
049 691 995 049 691**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina