Assisto Smart Marketing

Prishtina

Rreth Assisto Smart Marketing

Çfarë kemi rezervuar për ju?

Shërbime të jashtëzakonshme

Udhëtimi ynë prej dekadash në industrinë e qendrave të thirrjeve na ka formuar në një ekip shumë të aftë dhe me njohuri. Të përkushtuar ndaj një kuptimi të thellë të nevojave unike të klientëve tanë, ne ofrojmë shërbime të përshtatura me kujdes për kërkesat tuaja specifike.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Assisto Smart Marketing

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Reklamim & Marketing
Telefoni
043 987 987 043 987**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina