Atom Med

Ferizaj

Rreth Atom Med

Kompania ATOM-MED u themelua nga Inxh. Bekim Murati (menaxher i përgjithshëm) në fund të vitit 2008, ai punoi në kompani me veprimtari të ngjashme, përvojë kjo që i dha idenë dhe aftësitë. Pas një kohe të shkurtër, ai u bashkua me një tjetër profesionist me përvojë Z. Fitim Jaha, një hap shumë i rëndësishëm në historinë e Kompanisë ATOM-MED.

Misioni

Misioni ynë është të kontribuojmë në zhvillimin e shëndetit publik dhe privat të Kosovës duke ofruar gamën më të gjerë të produkteve mjekësore me cilësi të lartë, duke marrë si shembull vendet më të zhvilluara në botë.

Qëllimet

Të bëhemi dhe të qëndrojmë kompania më e respektuar dhe e besueshme në Kosovë në këtë fushë
të ofrojmë produkte mjekësore me cilësi të lartë sa më efikase të jetë e mundur
të sigurojmë dërgesa të shpejta duke furnizuar stokun tonë në mënyrë të vazhdueshme
të lansojmë dhe promovojmë produkte të reja
të rriten shitjet e produkteve ekzistuese

Kush jemi ne

Ne jemi një kompani me rritjen më të shpejtë të kapitalit në Kosovë
që mban gjurmët e trendeve më të fundit lokale dhe botërore në fushën e mjekësisë
me një ekip kompakt me arsim të lartë dhe me shumë përvojë
që është shumë i organizuar dhe sistemuar për të punuar në mënyrë efikase
që planifikon të jetë shtylla e shërbimeve shëndetësore publike dhe private të Kosovës

Çfarë bëjmë ne?

Gjatë viteve të kaluara, anëtarët e ekipit të ATOM-MED kanë arritur të krijojnë marrëdhënie të shkëlqyera me një numër të konsiderueshëm të kompanive të huaja. Kjo na ndihmon të jemi në gjendje të furnizojmë tregun publik dhe privat në Kosovë me një gamë të gjerë të produkteve mjekësore. Ne furnizojmë me pajisje… Lexo më shumë

Ekipi

Ne konsiderojmë se ekipi i arsimuar mirë dhe shumë i përkushtuar është përparësia kryesore e kompanisë sonë. Ekipi i marketingut me përvojë dhe efikas i marketingut mbështet në mënyrë aktive ekipin e shitjeve me kërkimin e marketingut, bazat e të dhënave të përditësuara të përditshme të mjekëve dhe spitaleve, promovimin e medias, aktivitetet rregullatore dhe post-marketing

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Atom Med

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Telefoni
049 530 552 049 530**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj