ATRE METAL

Suharekë

Rreth ATRE METAL

Kompani e specializuar ne perpunimin e metalit.

Kreativitet

Kemi mundesine të i ofrojm klientit një prezantim vizuel, te krijuar nga ne….

Përgjegjësi

Ekipi ynë është i gatshëm të realizoj projektin sipas planit. Edhe nëse klienti kërkon ndryshim të tijë…

Shërbim

Përkushtimi për të ju ofruar një bashkëpunim sa më të mirë

Precizitet

Me teknologjinë e fundit në treg, ofrojmë një precizitet të lartë të punës…

Përvoja 

ATRE METAL është krijuar nga një ekip i cili ka përvoja të gjata në shërbimet të cilat i ofron…

Teknologjia

E kemi sjellur teknologjinë e fundit, e cila na mundëson shpejtësi dhe kualitet të lartë…

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga ATRE METAL

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
049 224 730 049 224**** Shfaq
Vendndodhja
Suharekë