Auto Buqa

Prizren

Rreth Auto Buqa

Mir se vini te Firma Auto Buqa. Fillimisht është themeluar në vitin 1999 në lagjen Arbana në Prizren. Me 2 pako vaj motorri në një podrum me 8 metra katror,pak më vonë filluam edhe me Auto Larje të veturave, Si dhe më 1 vitë vonë me shitje të autodekorimeve, Por duke ¡ dhënë rëndësi punës shumë dhe me seriozitet, cilësin dhe korrektisin ndaj klientëve, në vitin 2001 filluam shitjen e pjesëve të reja për vetura, Por në vitin 2004 filloj kompania të zgjeron kapicitetin duke shitur edhe Fellne me pakic, mas 1 viti më von u hapë edhe Gomisteria për vetura, ku mbas disa muajve filluam edhe shitjen e Gomave të reja dhe të përdorne të importuara nga europa ( Zvicrra, Gjermania, Itaiia). Por nga kerkesat e klientve fiiluam edhe shitjen fellneve me shumicë te importuara nga gjemania dhe italia. Qe pér momntin kemi mbi 450 modele të fellneve prej 13 den 22 coil dhe mbi 1000 lloje té gomave. Pjesë për vetura për 650 lloje té veturave kryesisht të veturave europjane. Për momentin I kemi ne stok mbi 25000 mij artikuj të pjesëve të veturave,tek ne klientët janë shumë të freskuar me artikuj, ku për qdo 7 ditë freskohemi me mall të ri. Per qdo mall që nuk e kemi, tek ne klientet mund të bëjn edhe porosin e mallit që malli I vjen prej 4 deri 7 dite. Sherbim shumë i shpejt dhe efikas… Ideja jonë është që klienti té jetë sa më i knaqur. Pjesa e projekteve tona është që në vitet e ardhshme të zgjerohet lokali. Me 2500 metra katror për depo dhe 1000 metra katror për auto pjesë.Për momentin ne bashkpunojm me afër 600 klient (dyqane auto pjesë dhe servise) të ndryshëm.Me një staf me 15 punonjës dhe me 4 makineri shperndarës të pjesëve.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Auto Buqa

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Automobilistikë & Transport
Telefoni
044 404 755 044 404**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren