Auto Jehona

Graçanicë

Rreth Auto Jehona

NTSH “Jehona com.”, kompani lider, në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë. Me një eksperiencë mbi 32 vjeçare dhe me një rrjet dyqanesh në qytetet kryesore në Kosovë. Fokusi ynë ndër vite vazhdon të mbetet zhvillimi i vazhdueshëm profesional i punonjësve dhe krijimi i një ambienti pozitiv dhe etik të punës.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Auto Jehona

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Automobilistikë & Transport
Vendndodhja
Graçanicë