Auto Llapi

Fushë Kosovë

Rreth Auto Llapi

AUTO LLAPI është një emër i njohur që prej 20 vitesh dominon tregun e importit dhe shpërndarjes së pjesëve të veturave. Ne jemi importuesi dhe distributori më i madh i pjesëve të automjeteve në Kosovë.
Kompania është themeluar në vitin 2000. Aktiviteti kryesor i kompanisë tonë është importi, tregtimi me shumicë dhe pakicë i pjesëve për të gjitha makinat evropiane. Ne ofrojmë edhe pjesë për makina aziatike dhe koreane.

Kompani lider në treg me një asortiment të gjerë të artikujve nga brendet më të njohura botërore.

Future…

Me bashkëpunim të shkëlqyer me partnerë vendorë dhe ndërkombëtarë, ne po zgjerojmë kapacitetet tona duke hapur degë në të gjithë Kosovën.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Auto Llapi

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Automobilistikë & Transport
Themelimi
2000
Telefoni
038 606 608 038 606**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë