Auto Pjesë Lirimi 2

Ferizaj

Rreth Auto Pjesë Lirimi 2

Kompania jonë ka filluar punën në vitin 1998, që nga atëherë kemi sjellur pjesë dhe pajisje për vetura, me shumicë dhe pakicë, gjithmonë nga brendet më të njohura botërore.

Tani Auto Parts Lirimi 2 është distributor i më shumë se 20 brendeve të njohura si Continental, Lemförder, Victor Reinz.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Auto Pjesë Lirimi 2

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Automobilistikë & Transport
Themelimi
1998
Telefoni
044 685 666 044 685**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj