Auto Sherreti

Çagllavicë

Rreth Auto Sherreti

Historia

Auto Sherreti Sh.PK është themeluar nga vëllezërit Avdiu në vitin 1995, frymëzimi i tyre ka qenë ofrimi i automjeteve me çmime të volitshme. Në frymën e inovacionit dhe zgjerimit strategjik, vëllezërit Avdiu zhvilluan vizionin e Auto Sherreti Group për të përfshirë diversifikimin e markave premium dhe luksoze. Si rezultat i kësaj, në vitin 2008 kompania u zhvendos nga Ferizaj në Çagllavicë të Prishtinës me më shumë hapësirë ​​në sallone.

Arritjet

Si lider në treg në sektorin e shitësve / qiradhënies së veturave në Kosovë, Auto Sherreti është gjithashtu kompania e parë në këtë sektor që ka marrë nga Sindikata e Policisë së Kosovës / EUROCOP certifikimin e Arritjeve. Që nga fillimi i saj, kompania ka vazhduar të rritet dhe ka rritur pjesën e saj të tregut në 20%. Sherreti Rent-a-Car rezervon opsionin për të rinovuar 95% të marrëveshjeve të tij të qirasë. Përveç kësaj, ajo dyfishon bazën e saj të klientëve çdo vit.

Tregu

Që nga prilli 2004 Auto Sherreti Sh.PK vazhdon të nxisë besnikërinë e klientëve në Kosovë, besnikëri që e bën atë një markë ikonë. Gjatë kësaj kohe, kompania ka shitur më shumë se 6000 makina. Kompania ka zhvilluar disa programe novatore, të përqendruara te konsumatori, që kanë krijuar një vend për markat dhe kanë krijuar një avantazh në shitje dhe qiradhënie për tregun e automjeteve premium. Auto Sherreti është e fokusuar të vazhdojë të ofrojë shërbime të pakrahasueshme, me cilësi të lartë, ashtu siç kanë bërë për mbi 21 vjet në tregun vendas të makinave të pasagjerëve.

Kompania i ofron klientëve të saj një gamë të gjerë shërbimesh shitjeje dhe automjetesh.

Në vitin 2008 Auto Sherreti LLC lançoi kompaninë e makinave me qira me emrin Sherreti Rent-a-Car. Sherreti Rent-a-Car ofron shërbim 24 orë me profesionalizëm në 365 ditë të vitit. Sherreti Rent-a-Car ka udhëhequr industrinë e makinave me qira në Kosovë me automjete cilësore dhe shërbime efikase ndaj klientit. Në vitin 2016, marka Sherreti Rent-a-Car është njohur për këto cilësi nga klientët. Që nga Marsi 2015 Sherreti Rent-a-Car është një ekskluzivitet i pavarur i markave Enterprise, National dhe Alamo.

Fokusi kryesor i Sherreit Rent-a-Car është tregu lokal i makinave me qira, i specializuar në marrjen me qira të makinave për klientët që kanë nevojë për një rast të veçantë si një udhëtim i shkurtër biznesi ose argëtimi, një makinë zëvendësuese si rezultat i një aksidenti, riparimi mekanik ose vjedhjeje.

Në vitin 2011, Sherreti Rent-a-Car gjithashtu filloi të zgjerojë operacionet e tij për të përfshirë tregun e aeroportit.

Edhe pse pagesa e kompanisë për të trajnuarit e menaxhimit aq shpejt kanë një shans për të drejtuar një zyrë dege me përgjegjësi për të gjeneruar një fitim. Disa kërkesa dhe kualifikime duhet të plotësohen për t’u promovuar në një ndihmës menaxher dhe shumë nga këto kualifikime mund të varen nga shitjet e punonjësve dhe suksesi i tyre në programin e trajnimit të menaxhimit të kompanisë.

Sipas politikës së kompanisë me dy vjet, një menaxher i suksesshëm mund të marrë pozicion në selinë qendrore ose të bëhet një menaxher i zonës përgjegjës për degë të shumta.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Auto Sherreti

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Automobilistikë & Transport
Themelimi
1995
Telefoni
+383 44 721 721 +383 44 721**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë