Automem Kosova

Prishtina

Rreth Automem Kosova

Rreth nesh dhe kompanisë sonë

Ne jemi një kompani që angazhohemi me sukses në tregtimin me shumicë të produkteve të konsumit. Puna e përkushtuar dhe besimi në cilësinë e produkteve që ofrojmë, me kalimin e kohës, na kanë siguruar që të jemi një nga pozicionet lider në rajon.
Shpërndarja jonë është e orientuar drejt produkteve joushqimore dhe portofoli ynë përbëhet nga markat kryesore botërore në fushat e tyre. Ne jemi shpërndarës zyrtarë për SONAX, WD-40, AROMA, MICHELIN, WUNDER-BAUM, PHILIPS, NARVA, MENABO, VERSACO dhe shumë marka të tjera për të cilat mund të mësoni më shumë këtu në faqen tonë.
Ne jemi prezent në tregun maqedonas për më shumë se 20 vjet, dhe përvoja profesionale që kemi fituar, marrëdhëniet me partnerët tanë që po rriten çdo ditë e më shumë, si dhe njohja dhe monitorimi i detajuar i trendeve dhe nevojave të tregut, kanë rezultuar në një cilësi të lartë shërbimi që ne jemi të gatshëm t’u ofrojmë atyre në çdo kohë, me sukseset tona të biznesit. Përveç Republikës së S. Maqedonisë, ne punojmë me shumë sukses në të gjithë rajonin, kështu që ju mund të na kërkoni në zonat e Serbisë dhe Kosovës.

SHITJE

Bashkëpunimi i shkëlqyer me të gjitha supermarketet përkatëse kombëtare dhe ndërkombëtare, qendrat e pavarura të Baumarket dhe zinxhirët e stacioneve të benzinës dhe tregtarët e pavarur lokalë dhe kanalet e specializuara siguron praninë e vazhdueshme dhe disponueshmërinë e lehtë të produkteve tona për klientët fundorë. Shitjet dhe shpërndarja Asortimenti ynë përfshin një gamë jashtëzakonisht të gjerë prej më shumë se dy mijë e pesëqind produktesh. Kategoritë bazë janë: Kozmetikë makinash, aksesorë makinash, elektronikë, vegla, programe sezonale. Një gamë kaq e gjerë produktesh kërkon fleksibilitet dhe përshtatshmëri të jashtëzakonshme ndaj ndryshimeve të vazhdueshme të tregut, duke ndjekur tendencat globale dhe rajonale.

LOGJISTIKA

Zgjidhjet efikase të logjistikës dhe zgjidhjet më të avancuara të grumbullimit të porosive, të cilat janë vazhdimisht në përputhje me standardet më të fundit botërore, na mundësojnë të dorëzojmë në kohën më të shkurtër të mundshme. Ne dorëzojmë brenda 2600 pikave të shitjes brenda 24 deri në 48 orë, duke mbuluar të gjithë territorin e Republikës së S. Maqedonia. QENDRA SHPËRNDARJES Qendra jonë moderne e shpërndarjes prej 3000 metrash katrorë dhe 2000 hapësirave të paletave ndodhet në Shkup dhe furnizon tërë Republikën S.Maqedoni. Zgjidhjet softuerike gjithëpërfshirëse dhe shumëfunksionale na lejojnë të integrohemi me menaxhimin e dorëzimit dhe transportit, në mënyrë që të gjitha porositë të dorëzohen në kohë dhe për kënaqësinë e klientëve tanë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Automem Kosova

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Automobilistikë & Transport
Telefoni
049 210 329 049 210**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina