AUTOPASION

Prishtina

Rreth AUTOPASION

Kompania AUTOPASION, e themeluar në vitin 1994 në Shqipëri, fillojë me tregëtimin e baterive Italiane, ku pati një rritje të vazhdueshme dhe ecuri të mirë në zhvillimin dhe shtrirjen e tregtimit të kësaj lëmie. Pas pak vitësh AUTOPASION e vendosur për sukses dhe rritje të aktivitetit, fillon të tregëtoj me Pjesë Këmbimi, Goma dhe Lubrifikante, ku sot karakterizohet Kompani Lider në tregtimin e këtyre katër Sektorëve me brendet më të mira ndërkombëtare.

Kompania AUTOPASION tashmë e dëshmuar për tregëti të mirë dhe sukses të padiskutueshëm në katër sektorët e saj, fillon aktivitetin e vet edhe në Kosovë me një kompani vendase kosovare me traditë të gjatë në biznes.

Kompania AUTOPASION në Prishtinë disponon produktet dhe brendet më cilësore për makinën tuaj. Gjithashtu, AUTOPASION me karakteristikë organizative do të jetë në çdo kohë në shërbim të klientit.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga AUTOPASION

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Automobilistikë & Transport
Telefoni
038 603 603 038 603**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina