Autosallon Alberti

Prishtina

Rreth Autosallon Alberti

Kompania Alberti është themeluar në vitin 1999 nga Skënder Bajrami nga Vushtrria.

Gjatë dy viteve të punimeve intensive, ne dhjetor të vitit 2011, hapet salloni, qendra për shitjen e automjeteve në Prishtinë.

Puna jonë ndërton urën dhe besueshmërinë ndaj klientëve tanë, dhe qëllimi ynë është t’i ofrojmë klientit tanë makinën më të mirë me çmimin më të volitshëm.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Autosallon Alberti

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Themelimi
1999
Telefoni
044 607 100 044 607**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina