AVR Group

Prishtina

Rreth AVR Group

AVR Group LLC me seli në Vranjevc, Prishtinë është kompani e specializuar në shitjen me pakicë dhe shumicë të produkteve të ndryshme të tekstilit, kozmetikës, higjenës, teknologjisë, etj.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga AVR Group

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Vendndodhja
Prishtina