Balkan Natural Adventure

Pejë

Rreth Balkan Natural Adventure

Balkan Natural Adventure është një operator turistik me bazë rajonale i cili ofron turne rajonal të ecjes në Ballkan të specializuar në turizmin e aventurës. Ne jemi të përqendruar veçanërisht në shtegun e Majave të Ballkanit, në Shqipëri, Kosovë dhe Mal të Zi. Me rrënjë të thella në rajon dhe përfaqësues në Kosovë, Shqipëri dhe Mal të Zi, kompania ofron ekskursione të personalizuara si dhe të para-dizenjuara në rajonin e Kosovës, si dhe në Shqipëri, Mal të Zi dhe në Maqedoninë e Veriut.
Shikoni referencat tona
Kompania është themeluar nga dy miq të pasionuar pas maleve dhe kulturës dhe që kanë një dëshirë të zjarrtë për t’u ofruar klientëve të tyre shërbime të klasit të parë.
Dyshja është përpjekur të krijojë një kompani që ofron një gamë të gjerë aktivitetesh në natyrë dhe ofron të gjitha pajisjet e nevojshme. Në verë, aktivitetet më të njohura të BNA përfshijnë ecjen, ngjitjen në shkëmb (përfshirë Via Ferrata) dhe paragliding. BNA është bërë gjithashtu e famshme për ndërtimin dhe menaxhimin e linjës më të gjatë zip në Ballkan. Në dimër, janë në dispozicion ecje me udhëzues, shëtitje me këpucë me borë, si dhe turne me ski. Turne kulturore organizohen gjithashtu sipas kërkesës.
Çdo turne është përshtatur sipas preferencave dhe prirjeve të klientëve. Kështu, shtigjet e sugjeruara mund të përfshijnë ecje të lehta deri në të rënda, duke përfshirë jashtë pistës së rrahur. Shumica e turneve mund të përmirësohen me surpriza gastronomike dhe një përvojë unike në bujtina tradicionale.
80 për qind e klientelës sonë vjen nga Evropa Perëndimore me britanikët që përbëjnë numrin më të madh të vizitorëve të ndjekur nga udhëtarët holandezë, gjermanë dhe të Europës Qendrore, kryesisht nga Polonia, Republika Çeke dhe Bullgaria.
Mos ngurroni të na kontaktoni për turne ose thjesht këshilla për udhëtimin tuaj në rajon.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Balkan Natural Adventure

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Telefoni
049 661 105 049 661**** Shfaq
Vendndodhja
Pejë