Ballkani Qeramikë

Ferizaj

Rreth Ballkani Qeramikë

BALLKANI Qeramike ka per qellim te ofroj ne tregun Kosovar nje shumellojshmeri dizajnesh te pllakave te importuara nga shume vende te botes duke pasur parasysh gjithmone cilesine. Produktet dhe dizajnet tona gjithmone kane pasur sukses te pakrahasueshem ne tregun tone dhe plani yne i distribuimit me shumice ka mundesuar qe produktet tona te gjenden ne cdo skaj te Kosoves. Si rrjedhoje, ne, ne bashkepunim me prodhuesit me eminent te pllakave nga 5 vende te botes, ofrojme dizajne bashkohore por edhe ato tradicionale duke i ofruar tregut tone pllaka qe plotsojne cdo shije.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Ballkani Qeramikë

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
044 992 304 044 992**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj