BARBARY RESTAURANT

Prishtina

Rreth BARBARY RESTAURANT

GËZONI AMBIENTIN TONË LUKSUR DHE ELEGANT!


Ndërsa shijoni specialitetet tona të freskëta, do të përjetoni elegancën dhe komoditetin e hapësirës sonë.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga BARBARY RESTAURANT

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
048 500 020 048 500**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina