Barileva Turist

Prishtina

Rreth Barileva Turist

Barileva Turist Eurolines Kosova është kompani ndërkombëtare e udhëtimeve, e njohur në shumë vende të Evropës.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Barileva Turist

Agjent/e të rezervimeve
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Udhëtim, Mikpritje dhe Turizëm
28 Gusht, 2023
I vlefshëm deri më: 29 September, 2023
Industria
Automobilistikë & Transport
Telefoni
038 606 333 038 606**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina