Bear Sanctuary Prishtina

Prishtina

Rreth Bear Sanctuary Prishtina

PYLLI I ARINJVE Prishtina është strehimore e kafshëve në Kosovë e cila ofron kujdes të veçantë për arinjtë e murrmë të shpëtuar nga mbajtja private. PYLLI I ARINJVE Prishtina është projekt i FOUR PAWS International, organizatë globale për mirëqenien e kafshëve për kafshët nën ndikim direkt nga njerëzit, e cila shpërfaq vuajtjen, shpëton kafshët në nevojë dhe i mbron ato. Vizioni ynë është një Botë ku njerëzit i trajtojnë kafshët me respekt, empati dhe mirëkuptim.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Bear Sanctuary Prishtina

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
038 606 605 038 606**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina