Beda Trans

Drenas

Rreth Beda Trans

“BEDA-TRANS” eshte nje kompani transporti ne Kosove e themeluar ne vitin 2008 me kapital teresisht shqiptar. Aktiviteti kryesor i kompanise eshte transporti i mallrave brenda dhe jashte vendit. Beda trans me qender ne qytetin e Drenasit ofron mjetet e saj per transport drejt shteteve te ballkanit si Greqi,Bullgari,Turqi, Rumani,Serbi,Mal i Zi, Maqedoni e Veriut, Bosnje dhe Hercegovine si dhe ne europen perëndimore si Itali, Gjermani, Austri, Zvicër, Francë etj.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Beda Trans

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Automobilistikë & Transport
Telefoni
048 303 490 048 303**** Shfaq
Vendndodhja
Drenas