Beo Bar

Prishtina

Rreth Beo Bar

Të përkushtuar në zemër dhe mendje në atë që u japim mysafirëve tanë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Beo Bar

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
044 684 888 044 684**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina