Berati Grill & Steakhouse

Gjakovë

Rreth Berati Grill & Steakhouse

Grill & Steak House gërsheton traditën dhe eksperiencën profesionale gjatë përgatitjes së ushqimeve në skarë dhe furrë druri.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Berati Grill & Steakhouse

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
049 943 334 049 943**** Shfaq
Vendndodhja
Gjakovë