Besa Farmaci

Skenderaj

Rreth Besa Farmaci

Besa Farmaci është kompani që ofron produkte dhe medikamente shëndetësore që nga viti 1990.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Besa Farmaci

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Bioteknologji & Farmaceutikë
Telefoni
046 600 005 046 600**** Shfaq
Vendndodhja
Skenderaj