Besa Pharm

Prishtina

Rreth Besa Pharm

Besa Pharm themeluar në vitin 2016 është përfaqësues dhe distributor farmaceutik për Kosovë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Besa Pharm

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Bioteknologji & Farmaceutikë
Themelimi
2016
Telefoni
049 697 888 049 697**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina