Beselica

Podujeva

Rreth Beselica

Beselica shpk, prodhon dyerve & dritare nga PVC me material gjerman REHAU. Përvoja 20 vjeqare dhe kualiteti gjerman, janë garancion i prodhimeve tona!

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Beselica

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
048 875 875 048 875**** Shfaq
Vendndodhja
Podujeva