BetaTech

Prishtina

Rreth BetaTech

BetaTech SHPK është kompani e specializuar për shitjen e produkteve të teknologjise informative dhe
pjesëve përcjellëse të saj,duke qene një nga kompanitë më serioze dhe inovative në vend dhe më gjerë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga BetaTech

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Produkt & Shërbim
Telefoni
048 220 989 048 220**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina