BIG SCOOP

Prishtina

Rreth BIG SCOOP

Big Scoop është një kompani kosovare e themeluar në vitin 2011 në Prishtinë, Kosovë. Themeluesit kanë përvojë të gjerë pune mbi 15 vjet, duke punuar në Mbretërinë e Bashkuar në fusha të ngjashme dhe vendosën ta ndjekin sipërmarrjen në vendin e origjinës pas kthimit në vitin 2010.

Aktivitetet e kompanisë nisën me vetëm një dyqan të vendosur në Albi Mall me aktivitetin e saj parësor si prodhues dhe shitës unik i produkteve të furrës me bazë brumi.

Sot, kompania u ofron shërbime klientëve nëpërmjet zinxhirit të saj të restoranteve të operuara dhe ekskluzive të kompanive në disa vende të Ballkanit Perëndimor.

Big Scoop ka shënuar rritje të shpejtë, pothuajse duke dyfishuar xhiron e saj çdo vit. Duke parë potencialin e rritjes, Big Sccop ka hyrë në një fazë zgjerimi si në Kosovë ashtu edhe në rajonin e Ballkanit Perëndimor.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga BIG SCOOP

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Themelimi
2011
Telefoni
049 805 530 049 805**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina