BINNI

Prishtina

Rreth BINNI

Jeta juaj varet nga zgjedhjet tuaja
Binni siguron që çdo cep i mjedisit tuaj të pasqyrojë cilësi superiore dhe dizajn frymëzues.

VLERA JONË
Angazhim i thellë ndaj përsosmërisë dhe inovacionit. Hulumtimi i gjerë mbi materialet dhe zgjidhjet teknologjike të nivelit të lartë drejton procesin e zhvillimit të koleksioneve tona të brendshme dhe të jashtme për projekte rezidenciale dhe tregtare. Një shkallë kaq e lartë prodhimi, e shoqëruar nga përvoja e mrekullueshme e klientit tonë, përcaktojnë vlerën e vërtetë të hapësirave që krijojmë.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga BINNI

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
045 520 205 045 520**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina