BKT – Banka Kombëtare Tregtare Kosovë Sh.A

Prishtina

Rreth BKT – Banka Kombëtare Tregtare Kosovë Sh.A

Banka Kombëtare Tregtare në Kosovë filloi aktivitetin e saj në Nëntor të vitit 2007, ku tashmë operon me 22 degë. BKT Kosova ofron një gamë të gjerë të shërbimeve dhe produkteve bankare për klientët individë, ndërmarrjet e vogla dhe të mesme, si dhe për korporatat. Banka Kombëtare Tregtare in Kosovo started its activites in November 2007, and currently operates with 22 branches. BKT Kosova offers a wide range of banking products and services for individuals, small and medium entrprises and corporates.

Misioni

Të kontribuojmë në rritjen e standardeve të jetesës duke përdorur talentet dhe energjinë tonë për të zhvilluar zgjidhje që i shtojnë vlerë jetëve të njerëzve, duke u ofruar njerëzve qetësi, komoditetet dhe mundësi në sektorin bankar.

Vizioni

Të rritemi dhe të bëhemi një bankë udhëheqëse në Kosovë duke shtuar vlerë për çdo jetë që ne prekim në secilën prej fushave tona të veprimit, me ekipe të besueshme dhe të fuqizuara nga shpirti ynë inovativ dhe sipërmarrës.

Vlerat Themelore dhe Parimet e Punës

Njerëzit tanë udhëhiqen nga vlerat themelore dhe parimet kryesore të punës si më poshtë:

Vlerat Themelore

 • Drejtësi
 • Të punojmë me zemër
 • Reputacion
 • Orientim njerëzor
 • Inovacion
 • Shkathtësi
 • Qëndrueshmëri
 • Integritet
 • Kofidencialitet
 • Transparencë

Parimet e Punës

 • Punë ekipore
 • Llogaridhënie
 • Komunikim i hapur
 • Cilësi
 • Efikasitet
 • Fokus tek klienti

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga BKT – Banka Kombëtare Tregtare Kosovë Sh.A

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shërbime Bankare dhe Financiare
Telefoni
038 666 666 038 666**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina