Blini BK

Gjakovë

Rreth Blini BK

Ndërmarrja Botuese Shërbyese Tregtare “Blini BK” sh.p.k. u themelua në vitin 1995.Kompania jonë mirret me zhvillimin dhe krijimin e vlerave cilësore në fushën e artit të shtypit.  Provoja mbi 20 vjeqare bën që të jemi konkurrentët kryesore të kësaj lamie në treg. Me staf profesional dhe teknologji të avancuar, bëjmë që klientët tanë ta kenë më të lehtë në përzgjedhjen e marketingut dhe shërbimet tona të jenë sa më cilësore. “Blini BK” është i përkushtuar vazhdimisht në krijimin e ideve dhe dizajneve të reja që nga produktet më të vogla të shtypit offset, e deri te produktet e shtypjeve digjitale me dimensione të mëdha…

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Blini BK

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Gazetari, Shtyp & Media
Telefoni
044 246 671 044 246**** Shfaq
Vendndodhja
Gjakovë