Bliss Cosmetics

Prishtina

Rreth Bliss Cosmetics

Themeluar në Nëntor 2011 si një nga kompanitë e para me pakicë të kozmetikës në Kosovë, “Bliss Sh.p.k..” operon brenda qyteteve kryesore me veprimtarinë kryesore të biznesit që është shitja e mallrave kozmetike dhe higjienike të miratuara nga BE.
Me trajtimin e duhur të markave tregtare dhe stafit te trajnuar Bliss sh.p.k synon të ju përgjigjet kërkesave të klientëve duke ofruar një gamë të gjerë produktesh bukurie.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Bliss Cosmetics

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Themelimi
2011
Telefoni
049 491 346 049 491**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina