BLUE TAXI

Prishtina

Rreth BLUE TAXI

NE JEMI LIDER NË SHËRBIMET E TAKSIVE

Blue Taxi po i shërben me krenari qytetit të Prishtinës. Ofrojmë Shërbim Taksi 24 orë në Prishtinë me marrje të menjëhershme ose rezervim të avancuar. Blue Taxi është në pronësi dhe operim lokal dhe i përkushtuar ndaj komunitetit me të cilin është rritur. Ne jemi këtu për t’u ofruar klientëve udhëtime të qëndrueshme, të sigurta dhe të përshtatshme me taksi.

FLOTA JONË – AUTOMJETE ELEKTRIKE

Që nga fillimi ne kemi pasur një interes të madh për automjetet miqësore me mjedisin, në fakt, ne ishim kompania e parë e transportit në Prishtinë që kishim një flotë krejt të re të automjeteve elektrike. Që atëherë, ne kemi përmirësuar ndjeshëm flotën tonë dhe jemi krenarë që mbi 75% e makinave tona tani janë automjete elektrike dhe ky numër po rritet çdo ditë. Hyundai IONIQ 5 është automjeti i parë elektrik në botë, i avancuar dhe do të jetë një shtesë krenare për flotën tonë gjithnjë në rritje. Prioriteti ynë është të sigurojmë që BlueTaxi është një kompani me emetime zero dhe ne synojmë të arrijmë atje sa më shpejt të jetë e mundur.

SIGURIA JUAJ ËSHTË E RËNDËSISHME PËR NE
Kontrollet tona rigoroze të makinave, hetimet tona të plota të shoferit dhe sistemet tona të sigurisë janë të gjitha në vend për të siguruar që Blue Taxi është kompania më e sigurt e taksive. Kur rezervoni një Blue, mund të jeni të sigurt se nuk mund të jeni në duar më të sigurta.

Në Blue, drejtuesit tanë kontrollohen plotësisht, intervistohen dhe kanë kontrolle të plota të historisë përpara se ne t’i lejojmë ata të punojnë me ne. Ne i njohim shumë mirë shoferët tanë dhe jemi krenarë për ta. Të gjitha makinat tona servisohen dhe mirëmbahen rregullisht në përputhje me autoritetin lokal dhe tejkalojnë të gjitha kërkesat e përcaktuara nga Autoritetet Kombëtare.

Të gjitha prenotimet për taksi, qofshin të rezervuara nga telefoni, uebsajti ose aplikacioni do të konfirmohen me mesazhe me tekst dhe email. Përveç kësaj, klientët do të informohen për markën, modelin dhe targën e automjetit të rezervuar për më shumë qetësi. Një mesazh tjetër do të dërgohet sapo automjeti juaj të ketë mbërritur dhe në shumë raste shoferi juaj do t’ju telefonojë gjithashtu për të konfirmuar se ka mbërritur ose është afër.

Të gjitha makinat tona Blu janë të pajisura me pajisje gjurmuese në mënyrë që ne të mund të shohim se ku janë dhe më e rëndësishmja, ku jeni ju në çdo kohë. Nuk ka nevojë të shqetësoheni për të udhëtuar vetëm, ne po ju shikojmë 100% të kohës.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga BLUE TAXI

Nuk ka punë të disponueshme.

Telefoni
+38344800900 +3834480**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina