Blue Travel

Prishtina

Rreth Blue Travel

BLUE Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit.
Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit. Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e BLUE Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Blue Travel

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Telefoni
048 833 833 048 833**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina