Bohemian Sweets

Prishtina

Rreth Bohemian Sweets

“Bohemian Sweets” Sh.p.k. është kompani prodhuese e BIO ëmbëlsirave pa sheqer dhe pa margarinë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Bohemian Sweets

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
045 825 205 045 825**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina