Bomb Doner

Prishtina

Rreth Bomb Doner

Një shije eksploduese, që nuk e keni kërkuar deri më tani dhe që nuk do ta harroni kurrë.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Bomb Doner

Restorant & Kafiteri
23 Gusht, 2023
I vlefshëm deri më: 23 September, 2023
Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
044 203 064 044 203**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina