Borek Solutions

Prishtina

Rreth Borek Solutions

Kompani familjare gjermane me traditë mbi 220 vjeçare e cila operon në Gjermani, Indi dhe tashmë edhe në Kosovë. Kompania BOREK Solutions në Kosovë operon që nga qershori i vitit 2022 dhe si kompani e re për momentin operon me rreth 20 punëtorë që ofrojnë shërbime për kompani të huaja kryesisht gjermane.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Borek Solutions

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Konsulencë & Strategji
Vendndodhja
Prishtina