BP Home Investment

Prishtina

Rreth BP Home Investment

Vizioni

Ndërtoni të ardhmen e jetesës – në mënyrë që njerëzit të mund të investojnë lehtësisht, të ndajnë, të lëvizin dhe të jetojnë kudo

Misioni

Misioni ynë është të drejtojmë dhe kalojmë industrinë e pasurive të paluajtshme në një të ardhme më të mirë ku sinergjia e ndërtimit, energjisë dhe teknologjisë punojnë së bashku për të mirën e shoqërisë. Njerëzit mund të investojnë, ndërtojnë dhe blejnë shtëpitë e tyre nga çdo vend dhe mund të lëvizin lehtësisht sendet e tyre për t’i transferuar dhe jetuar kudo. Ndërsa në të njëjtën kohë ne të gjithë qëndrojmë të lidhur në mënyrë dixhitale si një komunitet në mbarë botën dhe ndajmë pasuritë tona sepse mënyra jonë e të jetuarit është në përputhje me mjedisin dhe vetëqëndrueshmërinë.

Ne i qëndrojmë besnikë vlerave tona thelbësore duke e vendosur integritetin në qendër të biznesit tonë dhe duke bërë gjënë e duhur siç duhet. Kjo është mënyra se si ne ecim përpara për të krijuar një të nesërme më të mirë për klientët, partnerët, punonjësit dhe palët e interesuara.

Ne besojmë se suksesi vjen nga njerëzit tanë dhe ne duhet të krijojmë një mjedis ku njerëzit mund të lulëzojnë. Këtu në BP Home Investment të gjithë ndihen të mirëpritur, të vlerësuar, të përfshirë dhe të motivuar për të dhënë më të mirën e tyre. Kultura jonë pasuron një mjedis gjithëpërfshirës të diversitetit.

Kultura jonë e kompanisë pasqyron vlerat thelbësore që çdo individ brenda korporatës sonë reflekton në vendimet e tyre të përditshme.

Historia e shkurtër e kompanisë

Gjithçka filloi si një biznes familjar në vitin 1999 kur BP Home LLC u themelua nga dy vëllezër të cilët filluan tregtimin e materialeve për prona të paluajtshme. Nëpërmjet përkushtimit për të shërbyer dhe për të bërë një ndryshim, ata kaluan në zhvillimin e pasurive të paluajtshme. Ndërsa kompania u rrit, ajo u bashkua me partnerë të tjerë për të forcuar praninë e saj dhe për të zgjeruar biznesin si BP Home Investment dhe më vonë investoi gjithashtu në teknologjinë online dhe ndërtime jashtë vendit dhe modulare.

Kompania jonë ka qenë gjithmonë pioniere e tendencave të reja dhe ka adoptuar teknologji, produkte dhe procese të reja, dhe pas çdo projekti, ajo ka vazhduar të ndryshojë dhe të përparojë edhe më shumë në mënyrë që të konsolidojë burimet dhe të sjellë akoma më shumë risi në treg.

Mbi 20 vjet kjo kompani ka krijuar vlera të rëndësishme për aksionerët, partnerët, punonjësit dhe klientët. Më e rëndësishmja, BP Home Investment sillte vazhdimisht ide të reja inovative që aspironin njerëzit përreth saj për t’i dhënë formë industrisë edhe më tej.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga BP Home Investment

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Patundshmëri & Menaxhim Prone
Themelimi
1999
Telefoni
049 999 905 049 999**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina