BPM Group Kosova

Mitrovicë

Rreth BPM Group Kosova

Kompania

BPM Group është një nga ofruesit kryesorë të shërbimeve të marketingut të dialogut në Kosovë dhe i përket grupit DMP me selinë e tij në Hamburg. Me mbi 3 qendra kontakti në Kosovë, BPM Group aktualisht harton dialogun me klientët për shumë klientë të njohur. Që kur kompania u themelua në vitin 2011, si një ofrues i plotë i shërbimeve, ne u kemi ofruar klientëve tanë shërbime dixhitale të klientëve me cilësi të lartë me një gamë të gjerë shërbimesh nga një burim i vetëm. Ne zbatojmë fushata shitjesh sipas standardeve evropiane. BPM Group e sheh veten si një partner zgjidhjeje që mbështet klientët e tij në hapjen e terreneve të reja në dialogun me klientët që do t’u sigurojë atyre avantazhin vendimtar të tregut.

filozofia e korporatës

4 fjalë/vlera që japin çelësin – përkushtimin, vlerësimin, besimin dhe përsosmërinë, këto vlera kyçe jetojnë nga qendra e thirrjeve BPM çdo ditë në marrëdhëniet me klientët dhe punonjësit. Qendra e thirrjeve lider në cilësi arrin standardin e saj të lartë mbi mesataren dhe performancën më të mirë falë një përzierjeje të ekuilibruar të përkushtimit më të lartë dhe trajnimit të shkëlqyer të punonjësve të saj, kushteve jashtëzakonisht tërheqëse të punës dhe argëtimit në zbatimin e detyrave emocionuese. Me këtë koncept dhe një nivel veçanërisht të lartë shërbimi, BPM Group arrin pa mundim të pajtojë interesat e klientëve, punonjësve dhe partnerëve të tij dhe të arrijë një zgjidhje të favorshme për të gjithë të përfshirë.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga BPM Group Kosova

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Telekomunikim
Telefoni
049 123 930 049 123**** Shfaq
Vendndodhja
Mitrovicë