Broja Home

Mitrovicë

Rreth Broja Home

Broja Home është kompani e cila brenda vetes ka Broja Home, Mobileri dhe Broja Petrol.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Broja Home

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
049 714 770 049 714**** Shfaq
Vendndodhja
Mitrovicë