BRP Kosova

Gjilan

Rreth BRP Kosova

Për shumë vite, kompania ka shitur dhe marrë me qira markat kryesore të BRP të prodhuesit, të tilla si automjetet e dëborës Ski-Doo dhe Lynx, automjetet Can-Am dhe automjetet BRP Can-Am Side-By-Side, skuterët e ujit Sea-Doo, Evinrude motorë jashtë dhe automjete Spyder Roadster. Përveç këtyre, programi i shitjeve përfshin gjithashtu Seabob dhe anije Seascooter, Tube, ski, wakeboard dhe Lampuga.

ÇMIME PËR PUNËN TONË

2005 – Tregtari më i mirë për automjetet e dëborës Ski-Doo për Cent. Evropa

2006 – Specialisti më i mirë i shërbimit BRP

2007 – Shitësi më i mirë i aksesorëve dhe veshjeve BRP në botë.

2009 – Shpërndarësi më i mirë në Programin Can-Am.

2019 – Distributor i BRP Platinum i vitit 2018; AAA vlerësimi i kredisë prej Gold Creditworthiness

2020 – Distributor i BRP Platinum i vitit 2019; Vendi i 15-të midis ndërmarrjeve të mesme në Slloveni; Drejtoresha Ksenija Povše u bë sipërmarrëse e vitit 2019; AAA vlerësimi i kredisë prej Gold Creditworthiness

2021 – Distributor i BRP Platinum i vitit; AAA vlerësimi i kredisë prej Platinum Creditworthiness; Vendi i 15-të midis ndërmarrjeve të mesme në Slloveni

2022 – Distributor i BRP Platinum i vitit; Rider Community Development Award

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga BRP Kosova

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Automobilistikë & Transport
Vendndodhja
Gjilan