Brunes

Prishtina

Rreth Brunes

Me një kapacitet prodhimi 60 tonë në orë dhe një sipërfaqe prej 62.000 m2 Dekoll është kompania udhëheqëse në prodhimin e materialeve të parapërgatitura të ndërtimit në tregun Shqiptar. Gjithashtu kompania Dekoll ka në fokus dhe zgjerimin në tregjet ndërkombëtare, duke eksportuar produktet Made in Albania me standarte europiane në mbi 20 shtete.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Brunes

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Vendndodhja
Prishtina