Buçaj Corporation

Prishtina

Rreth Buçaj Corporation

Buçaj Corporation është kompania lider kosovare në shpërndarje përmes inovacionit, pasionit dhe integritetit.

VIZIONI YNË

Vizioni ynë është të bëhemi ofruesi i parë i shpërndarjes i markave të njohura botërore që siguron që të gjithë të kenë një shans për të shijuar produkte me cilësi të lartë. Buçaj filloi punën në vitin 1994 si një dyqan i vogël privat me dy punonjës. Synimi për rritje të vazhdueshme dhe vëzhgimi i kërkesës së tregut për markat ndërkombëtare në Kosovë ishin hapat e parë drejt vizionit tonë.

MISIONI YNË

Ndërtimi i markave udhëheqëse në treg përmes angazhimit të anëtarëve profesionistë të ekipit. Tejkalimi i kënaqësisë së klientit përmes shërbimeve të shpejta, efikase, të besueshme dhe miqësore me mjedisin me zgjidhje inovative. Përpjekja për përsosmëri në të gjitha rastet dhe rritje reciproke me partnerët tanë.

VLERAT TONA

Ato janë parimet udhëzuese që mbështesin vizionin e kompanisë sonë dhe një pasqyrim i identitetit tonë. Ato janë një pjesë integrale e biznesit tonë të përditshëm që na ndihmojnë të përpiqemi të bëhemi kontribuues më të mirë në shoqërinë tonë, si në aspektin profesional ashtu edhe në atë individual.

Ti, a je gati per një punë atraktive?

https://www.facebook.com/KorporataBucaj/videos/1114717318992769

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Buçaj Corporation

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Themelimi
1999
Telefoni
038 606 300 038 606**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina