Bujar Electronics

Klinë

Rreth Bujar Electronics

Ngrohje, elektrikë, ujësjellës, sanitari, mjete pune, teknikë e bardhë, televizorë, ndriqim, klima, alarme, kamera e shumë artikuj të tjerë, me montim, garancion dhe qmimet më te volitshme në treg

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Bujar Electronics

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Telefoni
049 271 520 049 271**** Shfaq
Vendndodhja
Klinë