Buka Bakery

Fushë Kosovë

Rreth Buka Bakery

Buka e sofrës sonë!

Kthimi në origjinë është vetë ideja dhe filli ku gjithçka nisi.

Në Meridian veçse u vendos të krijohet dega më e re e Korporatës, e cila do të merrej me artin e prodhimit. Si rrjedhojë, aty u krijua dashuria për përgatitjen e ushqimit, veçanërisht të pjekurinave dhe bukës. Këtu u ngjall mjeshtëria e furrëtarëve të Kosovës, për prodhimin e bukëve dhe pjekurinave me cilësi Gjermane, me punën dhe ekspertizën Gjermane nga vetë ekspertët, që kontribuan në ridefinimin e cilësisë së bukës në Kosovë.

Tani Buka Bakery është bërë një ndër brendet më të respektuara kosovare, që frymëzoi rrënjësisht të gjithë industrinë e prodhimit, nga mielli e të tjerat, që të ndryshojnë për të mirë.

Sot, Buka Bakery krenohet me pëlqyeshmërinë, konsumin dhe prodhimin e bukës dhe pjekurinave të saj.

Sepse gjithçka fillon nga Buka.

Misioni ynë është i thjeshtë
Të shërbejmë bukë dhe pjekurina të ndryshme të freskëta çdo mëngjes. Kështu rrjedhi edhe procesi i përgatitjes nga mjeshtërit tanë, i cili bëhet i tëri me pasion dhe dashuri.
Një zanat i menduar që bashkon shoqërinë përmes ushqimit dhe delikatesës që ne ofrojmë, kryesisht vjen nga bukëpjekësit tanë të cilët ushtrojnë dhe e trajtojnë stilin gjerman të procesit të gatimit, me produkte cilësore dhe kualitet në shije.

Buka Bakery është rrjet i gjerë i dyqaneve dhe lider në tregun Kosovar, e pajisur me çertifikata ndërkombëtare të standardeve ISO dhe HACCP, si dhe është shpërblyer me statusin “Super Brand Kosova”, duke u listuar si një prej brendeve më të pëlqyera të konsumatorëve në Kosovë.

E shëndetshme, e shijshme, e jona tregon dhe ushqen traditën tonë shumëvjeçare të përgatitjes së ushqimit, duke ofruar pjekurina të ndryshme, ëmbëlsira, bukë dhe kafe. Ne krijojmë lidhje afatgjatë me konsumatorët tanë përmes shërbimit cilësor, dhe ekspertizës së përgatitjes, atëherë kur ndjeshmëria e shqisave tona është nën ndikimin e saj.

Për t’ju shërbyer me më të mirat, Buka Bakery i përkushtohet kualitetit dhe cilësisë që ofron.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Buka Bakery

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
038 603 521 038 603**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë